Yksi kaista suljetaan liikenteeltä Teollisuuskadulla maanantaista 30.9. alkaen 

Toinen Pasilasta Kalasatamaan kulkevista kaistoista suljetaan liikenteeltä Teollisuuskadulla maanantaista 30. syyskuuta alkaen. Muutokset ovat voimassa arviolta vuoden loppuun saakka. Kaistan sulkemisen jälkeen urakoitsija aloittaa alueella pontitustyöt, joista voi aiheutua meluhaittaa arkisin klo 7–18 välillä.

Teollisuuskadun oikeanpuoleinen kaista Kalasataman suuntaan suljetaan liikenteeltä Kustaankadun ja Hämeentien väliseltä osuudelta maanantaina klo 9 alkaen. Muutos vaikuttaa Pasilasta Kalasatamaan kulkevaan liikenteeseen Kustaankadun jälkeen sekä Vääksyntieltä Teollisuuskadulle kääntyvään liikenteeseen. Vääksyntieltä kääntyvillä on jatkossa käytössään vain yksi kaista Kalasataman suuntaan. Pasilan suuntaan kulkeva liikenne ei muutu.  

Kaista suljetaan, jotta urakoitsija voi aloittaa pontitustyöt Aleksis Kiven kadun ja Teollisuuskadun välisellä alueella, jossa aiemmin oli takseille ja busseille sallittu liittymä. Pontitustyöt saattavat aiheuttaa meluhaittaa ympäristöön. Meluavaa työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7–18, mutta tarvittaessa työtä voidaan jatkaa klo 22 asti. 

Urakoitsija muistuttaa turvallisista jalankulku- ja pyöräilyreiteistä 

Jalankulkijoiden reitti Junatien pysäkeille kulkee Aleksis Kiven kadun ja Hämeentien risteyksessä sijaitsevan suojatien kautta tai Dallapénpuiston läpi. Urakoitsija on merkinnyt reitin opastein. Työmaa-alueella liikkuminen ja työmaa-aitojen siirtäminen on ehdottomasti kielletty. 

Joukkoliikenteeseen muutos ei vaikuta, ja bussit pysähtyvät normaalisti Junatien pysäkeillä.